Запрошення на роботу

Для працевлаштування в Польщі необхідно отримати запрошення від роботодавця (Oświadczenie o zamiarze powierzenia pracy cudzoziemcowi). На підставі якого ви зможете оформити в консульстві (Візовий Центр) робочу національну візу категорії D

Документи для запрошення

  1. ксерокопія закордонного паспорта
    • всі сторінки з відмітками

Термін дії

  • 180 днів

Як виглядає запрошення (зразок)

Как выглядит приглашение на работу в Польшу (образец)Как выглядит приглашение на работу в Польшу (образец)Как выглядит приглашение на работу в Польшу (образец)Как выглядит приглашение на работу в Польшу (образец)

Як перевірити робоче запрошення?

  • Контактний телефон роботодавця в запрошенні повинен бути справжнім

Якщо при спробі подзвонити, за вказаним номером не відповідають або для співробітників фірми є новиною, що ви прямуєте до них на роботу – у вас на руках фіктивний документ.

  • Обов’язково перевірте правильність написання особистих контактних даних в запрошенні. Одна помилка може стати причиною відмови при подачі документів на візу

Ризики підробленого запрошення

  1. Можливий варіант відмови у візі на етапі оформлення
  2. Або варіант гірше – ви отримали візу, але при перевірці документів у Польщі з’ясувалося, що документи фальшиві. Результат – депортація на батьківщину

Про легальність перебування та роботу в Польщі ми писали – https://b-trud.com/official-work/

Додати коментар