Документи для роботи в Польщі та оформлення візи

У цьому відео, я хочу вам розповісти про документи, необхідні для роботи в Польщі.

Перший документ, який Ви зможете отримати – це 6-ти місячне запрошення (посвячшеня), яке дає право на роботу на протязі 6-ти місяців. Після 6-ти місяців стільки ж Ви повинні перебувати в Україні. Це обумовлено тим, що віза видається з коридором 180/360.

Якщо Ви хочете продовжити свою роботу в Польщі і, зарекомендували себе як хорошого працівника, Ви звертаєтеся до свого роботодавця з проханням про можливість отримання для вас дозволу на роботу (зозволенія про праце). З дозволом на роботу Ви можете перебувати на території Польщі терміном на рік.

Якщо Ви бажаєте перебувати в Польщі більше року, Вам слід обратиться к Воеводе відповідного воєводства з проханням (внески). Даний (Внесок) складається з 16 – 17 листів, в якому Ви розписуєте свої дані. Воєводство видає Вам папір про те, що вони прийняли від Вас даний (Внесок) і через два місяці Ви отримуєте відповідну паперову децізія (дозвіл) дозволяє Вам проживання на термін до трьох років. До даної децізіі (дозволу) надається карта побуту.

Це підтвердження паперовому носієві на право перебування на території Польщі. Паперовий носій є основним, його слід зберігати.

Добавить комментарий