Zaproszenie do współpracy

W przypadku zatrudnienia w Polsce trzeba otrzymać zaproszenie od pracodawcy (Oświadczenie o zamiarze powierzenia pracy cudzoziemcowi). Na podstawie których będzie można wydać w konsulacie (Визовый Центр) prowadzenie krajowego kategorię wizową D

Jaki jest koszt (cena)

  • 90 евро

Dokumenty do zaproszeń

  1. kserokopia paszportu
    • pierwsza strona
  2. kserokopia paszportu ukraińskiego
    • 1-2 strona
    • strona rejestracja

Ważność

  • 180 dni

Co to zaproszenie (próbka)

Как выглядит приглашение на работу в Польшу (образец)

Jak sprawdzić zaproszenie operacyjny?

  • Kontakt z Employer telefon zaproszenie do udziału
    Jeśli spróbujesz zadzwonić pod podany numer lub nie reagują na pracowników spółki jest wiadomość, że idziesz do pracy dla nich – pan trzyma fałszywego dokumentu.
  • Pamiętaj, aby sprawdzić pisownię osobistych informacji kontaktowych w zaproszeniu. Jeden błąd może spowodować awarię przy ubieganiu się o wizę

Ryzyko fałszywe zaproszenia

  1. Wariant o odmowie wizy na etapie rejestracji.
  2. Albo, co gorsza opcja – dostaniesz wizy, ale okazało się, że podczas sprawdzania dokumentów sfałszowanych dokumentów w Polsce. Wynik – deportacja do ojczyzny.

W sprawie legalności pobytu i zatrudnienia w Polsce, pisaliśmy – http://b-trud.com/official-work/

Dodaj komentarz