Zaproszenie Wojewódzki w Polsce

Zaproszenie od gubernatora składania polskiej wizy krajowej roboczego D08 – ten formalny dowód, że strona polska zwróciła się do właściciela do prowadzenia prac.

  1. Koszt — 350 euro
  2. Koszt pakietu dokumentów dla otrzymania zaproszenia wizowego do Wojewódzkiego – 440 euro

Korzyści województwie zaproszenie (польск. Zezwolenie na pracę dla cudzoziemca)

  • otwiera wizy okresie 360/360 (rok)
  • visa uchylenie korytarze poprzedniej wizy 180/360
  • prawo do legalnej pracy w Polsce
  • odwiedzić w celu turystycznym krajów Schengen
  • konsul ma prawo do odmowy wydania wizy na zaproszenie Województwa

Dokumenty wymagane do otwarcia roczną wizę Provincial

Wiza robocza, która jest wydawana na zaproszenie Wojewódzkiego jest obywatelem. Pakiet dokumentów wymagane, aby go otworzyć:

  1. zaproszenie Wojewódzki
  2. Wypełniony formularz wniosku
  3. 1-2 fotografie 3,5 х4, 5 (należy zauważyć 80% osoba)
  4. Ubezpieczenie + otrzymanie tytułu ubezpieczenia
  5. Kopie stron paszportu – pierwsza strona a strona z polskich wiz i Schengen
  6. Kopie ukraińskiego paszportu – wszystkie strony.

Procedura otrzymania zaproszenia warunki kolejkowanie zapytać przez telefon

Próbka wojewódzki zaproszenia

Образец воеводского приглашение в Польшу. Сторона 1 Образец воеводского приглашение в польшу. Сторона 2

Pytania – Odpowiedzi

  1. Jeśli pójdę po raz pierwszy – czy konieczne jest zrobić zaproszenie gubernatora?
    Dla pierwszej rejestracji krajowej wizy pracy będzie wystarczająca konwencjonalne zaproszenia. Będziesz mieć wizy na okres sześciu miesięcy z korytarza rocznej (180/360). A teraz po raz drugi, a nie czekać, aż roczna korytarz jest lepiej wydać wizę poprzez zaproszenie Wojewódzkiego. Ponieważ anuluje pozostałą część korytarza i wrócić do pracy w Polsce, nie będzie musiał czekać sześć miesięcy.
  1. Kiedy trzeba zacząć zaproszenie gubernatora?
    Warunki wytwarzania zaproszenie gubernatora – 2 miesiąca. Na tej podstawie, jeśli zainterisovany, jak najszybciej znowu jechać do Polski, a następnie zamówić zaproszenia Gubernatorów może mieć na miesiąc 5 th ich pobytu w Polsce, do powrotu na Ukrainę, zaproszenie zostało już przygotowane i można zacząć wizy ,
  1. Jakie dokumenty są potrzebne do rejestracji zaproszenie gubernatora?
  • Skanowanie wszystkich stron paszportu
  • Skanuje wszystkie strony ukraińskiego paszportu
  • wypełniony formularz zgłoszeniowy

 

Dodaj komentarz