Dokumenty do pracy w Polsce i wizy

W tym filmie, chcę wam powiedzieć o dokumentach potrzebnych do pracy w Polsce.

Pierwszy dokument, który można dostać – 6-miesięcy Zaproszenie (posvyachshenya), co daje prawo do pracy na okres 6 miesięcy. Po 6 miesiącach tę samą kwotę trzeba być na Ukrainie. Wynika to z faktu, że wydana wiza korytarza 180/360.

Jeśli chcesz poszerzyć swoją pracę w Polsce i okazał się być dobrym pracownikiem, należy odnieść się do pracodawcy z prośbą o możliwościach pozwolenie na pracę (zozvoleniya o prace). Z pozwoleniem na pracę, można zatrzymać się na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej na rok.

Jeśli chcesz pozostać w Polsce przez ponad rok, należy обратиться к Воеводе poszczególne prowincje z petycją (vneskom). Ten (vnesok) składa się z 16 – 17 stron, w którym malujesz swoje dane. Prowincja daje papier one zaczerpnięte z wami (vnesok) oraz w ciągu dwóch miesięcy po dostać właściwą detsiziya dokumentów (rozdzielczość) pozwala na pobyt na okres do trzech lat. W tym detsizii (rozdzielczość) oraz kartę pobutu.

Ten dokument potwierdzający przewoźnikom prawo do pobytu na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej. Papier jest podstawowym nośnikiem, należy go przechowywać.

Добавить комментарий